Menu

Referenties

Ano niem

Ik kwam bij Martin voor de neurofeedbackbehandeling van mijn zoon. Omdat ik nieuwsgierig was naar de behandeling en de effecten, en eerlijk gezegd ook wat sceptisch was t.a.v. neurofeedback in het algemeen, wilde ik zelf ook neurofeedback ondergaan.

Bij mijn zoon merkten mijn man en ik tot onze verbazing zeer snel effect. In eerste instantie niet op het gebied van concentratie, waar we voor naar PentaPro waren gekomen, maar onze zoon liet plotseling veel meer emoties zien. Bovendien was hij beter in staat deze onder woorden te brengen. Hierdoor konden wij, als ouders, veel beter met hem praten over ervaringen en situaties. Na enige behandelingen begonnen ons en zijn leerkracht ook veranderingen in zijn werkhouding en concentratie op te vallen; Hij leek er meer 'bij' en meer overzicht te hebben.

Het effect van mijn behandelingen was mij minder duidelijk, maar mijn omgeving merkte op dat ik meer 'relaxt' was. En inderdaad, op een gegeven moment werd ik me ervan bewust dat ik heel anders op stressvolle situaties reageerde dan voorheen. Ik betrok ze minder op mijzelf en kon er als het ware beter van een afstandje naar kijken. In een jaar vol tegenslagen en negatieve gebeurtenissen bleef ik vol goede moed en lukte het me heel redelijk om toch te ontspannen en te genieten van momenten dat ik even niet met alle 'energievreters' bezig hoefde te zijn. Zo werd dat jaar toch een positieve ervaring.

Terug naar referenties