Menu

Referenties

Alice

Ongeveer 1 jaar geleden kwam Martin Winkel wat vertellen over neurofeedback bij het vrouwennetwerk zoetermeer, waar ik lid van ben..

Ik werd daardoor nieuwsgierig en heb gevraagd of ik een proeftraining kon doen om te kijken of en wat voor effect het zou hebben op mij.

Die dag werd mij na de training verteld: Ik kon heel erg moe worden of juiste veel energie krijgen. Dat laaste was het geval. Omdat mijn energie level in die tijd enorm laag was en mijn concentratievermogen en efficientie in werk wat te wensen over liet ,ben ik uiteindelijke een trainingstraject gestart.

Wat het mij heeft gebracht, samen met wat ondersteunde supplementen is het volgende:

Ik heb werkelijk hoog gevlogen, ik kon alles aan en mijn energie level was sky high. Ook heb ik diepe dalen gekend, die niet fijn waren, maar waardoor ik heb ontdekt dat ik jaren lang op mijn reserves heb gelopen en teveel van mijn lijf heb gevraagd. Hierdoor ben ik bewuster gaan leven en beter gaan luisteren naar de signalen welke mijn lijf aangeeft.

Ik kan mij nu beter ontspannen, heb mijn energieniveau weer op een zeer acceptabel niveau. Ik maak duidelijke keuzes in wanneer ik rust neem en hard werk.

Mijn intuïtie, ofwel het luisteren naar mijn gevoel is sterker ontwikkeld

Alles bij elkaar ben ik zeer dankbaar en blij dat ik deze trainingen heb mogen ondergaan. Het heeft mijn leven verrijkt en mijn ogen geopend.

Terug naar referenties